NUT Gaasterlan-Sleat bestuur. Vlnr: Harm van Zuiden / voorzitter en programmeur. Baukje Lootsma / penningmeester. Afke van Rijs / ledenadministratie. Jildou Popma / secretaris en kaartverkoop. Hendrika Stoker / Pr en marketing. Stefan Stegenga / vice voorzitter

NUT Gaasterlân-Sleat is een vereniging die zich inzet ter bevordering van theater en cultuur in onze regio. Cultuur is immers een waardevol en onmisbaar onderdeel is van de samenleving. Onze vereniging in zijn huidige vorm bestaat sinds 19 december 1999, maar is voortgekomen uit het op 17 januari 1817 opgerichte Departement Gaasterland van de Maatschappij tot Nut van het Algemeen. Dus eigenlijk zijn we al 200 jaar actief bezig voor Gaasterland en omstreken.


Vanuit onze kernwaarden (toegankelijkheid, kwaliteit, bekwaamheid en inspiratie) organiseren wij verschillende theatervoorstellingen van hoge kwaliteit. Van muziek en cabaret tot lezingen en theater. De artiesten komen uit verschillende delen van Nederland. NUT Gaasterlân- Sleat maakt elk jaar een selectie, stelt een gevarieerd programma samen en haalt voor u de voorstellingen naar Balk. Voorop staat dat cultuur voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom houden we de toegangsprijzen binnen de perken. NUT Gaasterlân-Sleat heeft momenteel 370 leden. De vereniging wordt gerund door een ervaren bestuur van zes enthousiaste vrijwilligers.


Contact: info@nutgaasterlan-sleat.nl